Presentations


Last update: 31 March 2011


In English / Στα Αγγλικά

The identity of Greek food and Greece as a culinary destination
Albert Arouh, Food writer
click here

Culinary Tourism: The way to a tourist’ heart (and wallet)
Sotiris Hji-Avgoustis, Susan Alvarez, Indiana University – Indianapolis (IN), USA
click here

Gastronomy in the marketing menu of Greek tourism
George Drakopoulos, Director General SETE & Chairman UNWTO, Business Council
click here

Do catering providers know their customers?
Georgia Zouni, PHD Researcher in Tourism Marketing, UNiversity of PIraeus, OpenTourim Co-founder (www.opentourism.gr)
click here

Innovation in authentic, traditional products: An Oxymoron or a Necessity in order to achieve sustainable growth?
Aris Kefalogiannis, Managing Director “Gaea”
click here

eTourism Futures
Dimitrios Bouhalis, Bournemouth University, President IFITT
click here

The traditional Greek food experience – Back to the Green Future
Ioannis Pappas, Managing Director, Green Evolution SA
click here

Build incentive programs: Capitalizing on the local food experience
Tasso Pappas (CITE). Ex-President SITE International
click here

Act Locally, Promote Globally: All It Takes is a Visionary or Two
Meredith Pillon, Travel and tourism executive and public relations specialist
click here

In Greek / Στα Ελληνικά

Ομιλία κ. Παύλου Γερουλάνου, Υπουργού Πολιτισμού κ’ Τουρισμού
click here

Ομιλία κ. Μάγιας Τσόκλη, Βουλευτού Επικρατείας ΠΑΣΟΚ - Εισηγήτριας του ΚτΕ Τουρισμού - Πρέσβειρας του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού
click here

Ομιλία κ. Αναστάσιου Νικολάου Ζώρζου, Δημάρχου Θήρας
click here

Ομιλία κ. Νικόλα Κανελλόπουλου, Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
click here

Η πρωτοβουλία “Gourmet Touring” της Aldemar
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Aldemar Hotels&Spa
click here

Βιώσιμη διαχείριση προορισμών & τοπική ανάπτυξη
Παναγιώτα Κουρή, Ειδικός ανάπτυξης ταξιδιωτικών & τουριστικών στρατηγικών μάρκετιγκ
click here

KEA ΑRTISANAL: οι πελάτες μάς διαφημίζουν!
Aglaia Kremezi, Author, Food Columnist, Culinary Educator, Restaurant Consultant
click here

Γαστρονομικός - γευσιγνωστικός τουρισμός: Ένα ειδικό ανταγωνιστικό προϊόν με συγκριτικά αποτελέσματα - Προσπάθειες ανάπτυξής του στη Χίο.
Βάσω Κριτάκη, Συγγραφέας και Ερευνήτρια Γεύσης
click here

Fistiki Fest: το στοίχημα της Αίγινας
Στράτος Πανταβός, Αρχιτέκτων
click here

Χωράει το ελληνικό τοπίο σ’ ένα πιάτο;
Δημήτρηs Ρουσουνέλοs, Συγγραφέας, ερευνητής γαστρονομίας
click here