Παρουσιάσεις


Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2011


In Greek / Στα Ελληνικά

Ομιλία κ. Παύλου Γερουλάνου, Υπουργού Πολιτισμού κ’ Τουρισμού
κλικ εδώ

Ομιλία κ. Μάγιας Τσόκλη, Βουλευτού Επικρατείας ΠΑΣΟΚ - Εισηγήτριας του ΚτΕ Τουρισμού - Πρέσβειρας του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού
κλικ εδώ

Ομιλία κ. Αναστάσιου Νικολάου Ζώρζου, Δημάρχου Θήρας
κλικ εδώ

Ομιλία κ. Νικόλα Κανελλόπουλου, Προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού
κλικ εδώ

Η πρωτοβουλία “Gourmet Touring” της Aldemar
Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Aldemar Hotels&Spa
κλικ εδώ

Βιώσιμη διαχείριση προορισμών & τοπική ανάπτυξη
Παναγιώτα Κουρή, Ειδικός ανάπτυξης ταξιδιωτικών & τουριστικών στρατηγικών μάρκετιγκ
κλικ εδώ

KEA ΑRTISANAL: οι πελάτες μάς διαφημίζουν!
Aglaia Kremezi, Author, Food Columnist, Culinary Educator, Restaurant Consultant
κλικ εδώ

Γαστρονομικός - γευσιγνωστικός τουρισμός: Ένα ειδικό ανταγωνιστικό προϊόν με συγκριτικά αποτελέσματα - Προσπάθειες ανάπτυξής του στη Χίο.
Βάσω Κριτάκη, Συγγραφέας και Ερευνήτρια Γεύσης
κλικ εδώ

Fistiki Fest: το στοίχημα της Αίγινας
Στράτος Πανταβός, Αρχιτέκτων
κλικ εδώ

Χωράει το ελληνικό τοπίο σ’ ένα πιάτο;
Δημήτρηs Ρουσουνέλοs, Συγγραφέας, ερευνητής γαστρονομίας
κλικ εδώ

In English / Στα Αγγλικά

The identity of Greek food and Greece as a culinary destination
Albert Arouh, Food writer
κλικ εδώ

Culinary Tourism: The way to a tourist’ heart (and wallet)
Sotiris Hji-Avgoustis, Susan Alvarez, Indiana University – Indianapolis (IN), USA
κλικ εδώ

Gastronomy in the marketing menu of Greek tourism
George Drakopoulos, Director General SETE & Chairman UNWTO, Business Council
κλικ εδώ

Do catering providers know their customers?
Georgia Zouni, PHD Researcher in Tourism Marketing, UNiversity of PIraeus, OpenTourim Co-founder (www.opentourism.gr)
κλικ εδώ

Innovation in authentic, traditional products: An Oxymoron or a Necessity in order to achieve sustainable growth?
Aris Kefalogiannis, Managing Director “Gaea”
κλικ εδώ

eTourism Futures
Dimitrios Bouhalis, Bournemouth University, President IFITT
κλικ εδώ

The traditional Greek food experience – Back to the Green Future
Ioannis Pappas, Managing Director, Green Evolution SA
κλικ εδώ

Build incentive programs: Capitalizing on the local food experience
Tasso Pappas (CITE). Ex-President SITE International
κλικ εδώ

Act Locally, Promote Globally: All It Takes is a Visionary or Two
Meredith Pillon, Travel and tourism executive and public relations specialist
κλικ εδώ